Etter ni år som markedsdirektør i Posten går Gro Myking over til en stilling konserndirektør for kommunikasjon og marked i KLP (Kommunal Landspensjonskasse). Det kommer frem i en melding på Postens intranett.

- Selv om jeg nå er klar for nye og store utfordringer i KLP, vil Posten alltid være en viktig del av meg. Jeg er oppvokst i en Postenfamilie, og har nå selv hatt mitt arbeide her i mange år. Jeg er stolt av, og takknemlig for alt jeg har fått lov å bidra til, sammen med flotte og dyktige kollegaer i Posten og Bring, sier Gro i meldingen.

Les også: Posten flytter på 80 reklamemillioner

- Gro har vært markedsdirektør i en periode preget av store endringer, utvikling og profesjonalisering av markeds- og merkevarearbeidet i konsernet. Hun var sentral i lanseringen av Bring og fornyelsen av Posten merkevaren i 2008 og har blant annet stått bak store markedssatsinger som Norges fineste pakke og sponsorsamarbeidet med Håndballen. Vi ønsker henne lykke til med nye utfordringer i KLP, og takker for alt det gode arbeidet hun har lagt ned for Posten i disse årene, sier Elisabeth H. Gjølme, konserndirektør Kommunikasjon.

Myking starter i KLP 1. februar 2016 og fortsetter i stillingen som markedsdirektør frem til det.

- Vi er svært fornøyde med å få Gro Myking til å lede vårt kommunikasjons og markedsarbeid. Hun har en kompetanse og erfaring som jeg er sikker på vi vil ha stor glede av fremover, sier konsernsjef i KLP, Sverre Thornes.