Mette Dahl tiltrer den nyopprettede stillingen som kommunikasjonsdirektør i MTG Norge, og dermed er den siste brikken i den nye MTG-ledelsen på plass, skriver MTG i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som HR-direktør i ABC Startsiden og vil få det overordnede ansvaret for marketing og PR for alle virksomhetsområdene i MTG Norge, og skal rapportere til administrerende direktør i MTG Norge, Trygve Rønningen.

- Jeg er utrolig glad for å få Mette med på laget. Hun kan vise til imponerende resultater. Jeg har på den korte tiden jeg har kjent henne sett en offensiv og tydelig leder. Mette kommer til å tilføre MTG-huset og ledergruppa både nye ideer og styrket kompetanse, sier Trygve Rønningen, administrerende direktør i MTG Norge.

Les også: Rønningen rydder opp i MTG Norge

Mette Dahl er tidligere kundedirektør i Vizeum, reklamesjef i Telenor Media/Eniro og HR-direktør i ABC Startsiden.

- Jeg har et stort engasjement for resultater, og veien til målet. Jeg er svært opptatt av at vi er et team som skaper, leverer og lærer sammen. Mediebransjen er en veldig spennende, krevende og endringsorientert bransje, og de siste fem årene som HR-direktør i ABC Startsiden har gitt meg god innsikt i hva som kreves i stadig omstilling. MTG er i en utfordrerposisjon som gir mange muligheter. Når jeg nå vender tilbake til ekstern kommunikasjon er det med helt nye og åpne øyne, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt i arbeidsoppgavene i MTG, sier Dahl.

Hun har oppstart i MTG 1. desember og blir en del av ledergruppen i Norge. Den består for øvrig av administrerende direktør Trygve Rønningen, kanalsjefene Kenneth Andresen (Radio), Morten Micalsen (TV) og Vegard Drogseth (Viasat), samt HR-sjef Jeanette Luytkis, finansidrektør Pål Falck-Pedersen og digital direktør Trygve Refvem.

Ledergruppe:

Mette Dahl blir den åttende og siste brikken i MTG Norges ledergruppe med Trygve Rønningen (i midten) i spissen.