Tore Andre Godager takker for seg i Egmont Publishing (tidligere Hjemmet Mortensen) og går til mediekonsernet  NHST, som blant annet har Dagens Næringsliv (DN) i porteføljen. Han blir direktør for forretningsutvikling i NHST Media Global. Han skal lede arbeidet med redaksjonell og kommersiell forretningsutvikling innen forretningsområdet Global i NHST. Divisjonen består av de globale publikasjonene og informasjonstjenestene TradeWinds (shipping), Upstream, (olje- og gass), Recharge (fornybar energi ) og Intrafish (fiskeri og sjømat.).

Godager kommer fra stillingen som digital direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing.

- Med 15 års erfaring fra internasjonale virksomheter, store selskaper og gründermiljøer ser jeg frem til å arbeide med de globale medievirksomhetene i NHST Media Group, sier Godager i en pressemelding.

NHST er fornøyd med ansettelsen:

- Tore Andre Godager får en viktig rolle i vår produktutvikling og digitaliseringsprosess, sier Svein-Thore Gran som er ansvarlig for forretningsområdet i NHST Media Group.