Per Kristian går til stillingen som kreativ leder og partner i Anti Advertising fra stillingen som Creative Planning Director i Los & Co, der han også har sittet i ledergruppen.

- Per Kristian Voss Halvorsen innehar en unik kreativ kraft og uvurderlig innsikt i kommunikasjonsfaget. Han deler den samme lidenskapen til å skape gode resultater med kundene. Det er hard kamp om de beste hodene i bransjen, men vi har ligget høyt på Kampanjes toppliste over de mest attraktive arbeidsgiverne og har et ønske om å tiltrekke oss stadig flere profiler i tiden som kommer, uttaler kreativ direktør i Anti, Kjetil Wold.

Voss Halvorsen har kunnet feire bronseløve i Cannes sammen med sin gamle arbeidsplass. Jobben SAS Escalator, som Los & Co gjorde i samarbeid med Åkestam & Holst, fikk bronse i utendørs.

Les også: Bronse til Los & Co

- Det var gøy å kunne avslutte tiden i Los & Co med en løve, neste år håper jeg selvfølgelig på å kunne hente priser sammen med den fine gjengen i Anti, sier Voss Halvorsen.

- Lenge før hele bransjen begynte å snakke om disruption, var det allerede en del av Antis navn, som er et akronym for «A New Type of Interferrence». Min jobb vil bli å sørge for at denne evnen til å tenke annerledes også gir seg utslag i differensierende og kreative konsepter som skaper verdi for oppdragsgiverne i reklamebyrået, sier Voss Halvorsen.

Det er bare ett år siden Anti vant Grand Prix i design på reklamefestivalen.

- Noe av det mest spennende med Anti er den enorme kraften de alltid har hatt i designavdelingen og som de andre delene av Anti bygger videre på. Klarer vi å fortsette den kulturen i reklamedelen og Anti Advertising, tror jeg vi har alle forutsetninger for å lykkes.

Anti har blant annet nylig fått Altibox på kundelsiten og varsler flere ansettelser. 

- Bransjen er i endring og vi posisjonerer oss nå for fremtiden, der vi gleder oss til å knive om de flinkeste folkene, de mest interessante reklamekontoene og ikke minst de fineste jobbene, avslutter en offensiv administrerende direktør i Anti, Kenneth Pedersen.

Erik Heisholt hadde en tilsvarende stilling i Anti tidligere, men han sluttet i Anti tidligere i år.

Les også: Heisholt slutter i Anti

Styrker reklamesatsingen:

Lederduoen i Anti, Kenneth Pedersen og Kjetil Wold, sammen med sin siste erhvervelse, Per Kristian Voss Halvorsen.