Employer Branding

15.01.2020 08:15 - 12:00
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Kampanje er opptatt av menneskene i bransjen vi skriver om. Vi ser en enorm utvikling i kampen om å tiltrekke seg og beholde de menneskene man ønsker seg i bedriftene og hyppige jobbskifter. Med dette bakteppet ønsker vi velkommen til halvdagsseminar om employer branding, 15. januar på Vika kino!

Lær hvordan du kan tiltrekke deg de riktige kandidatene og samtidig holde på dine beste ansatte! Med spennende foredrag og caser fra Storebrand, Teft, Whydentify, HyperRedink, Northern Beat, Bouvet og Dentsu Aegis, gir vi deg en halv dag med påfyll, inspirasjon og kunnskap som du kan ta med deg tilbake til kontoret.

Spørsmål? Kontakt oss på event@kampanje.com.

Program
Onsdag 15.01.2020

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:05

Velkommen og introduksjon

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje
09:05 - 09:30

Les mer Når begynner dine ansatte å slutte?

Ole Aleksander Janzso, Partner, Teft
Teft har i ti år gjennomført bransjeundersøkelsen som bl.a. gir innsikt i hva fagfolk i bransjen ser etter når de begynner å slutte. Hvordan kan kommunikasjon bidra til at selskapet både beholder flere og får tak i det rette menneskene? Vi ser på noen tall om motivasjon, planer og ambisjoner. Hva kan du som arbeidsgiver fortelle om, og hvor skal du gjøre det?
09:30 - 09:50

Les mer Hvordan skape et vinnerteam?

Kathinka Sommerseth, Chief Marketing Officer, Storebrand
Høyt presterende team tørr å utfordre det etablerte, fordi de er trygge på hverandre. Hvor enkelt er det å etablere den tilliten og tryggheten som trengs for å skape de beste resultatene, når bransjen er i stadig endring, der ny kompetanse og nye folk kommer og går?
09:50 - 10:10

Les mer Fra signatur til ambassadør

Ørjan Clausen, Daglig leder, Northern Beat
Northern Beat er ingenting uten konsulentene, og derfor har vi jobbet hardt med vår egen kundereise. Den starter lenge før signaturen kommer på papiret, men vi ønsker å dele vår erfaring med å jobbe med kundereisen fra vi faktisk signerer en ny ansatt, gjennom perioden før man starter å jobbe, gjennom den første tiden og frem til man er en del av miljøet.
10:10 - 10:30

Pause

10:30 - 10:50

Les mer Hvordan skape oppmerksomhet blant de som er aller mest ettertraktet?

Trude Hole, Direktør forretningsdesign, Bouvet
Å bli kjent og attraktiv blant IT- utviklerne var Bouvets vanskelige rekrutteringsoppgave. Løsningen var å jobbe mer målgrupperettet og tenke annerledes. «Dette er herlig nytenkende!» sa juryen da vi vant gull under årets NM i employer branding.
10:50 - 11:10

Les mer Bærekraft som trekkplaster

Hans Petter Stub, Partner, Whydentify
Når kandidater kan velge fritt, er det arbeidsgivere som kan levere på bærekraft de søker seg til. Dette foredraget går dypere ned i hva begrepet bærekraft er og viser til konkrete eksempler på virksomheter som lykkes, både i Norge og utlandet.
11:10 - 11:25

Les mer Ærlighet og kjærlighet

Katrine Øyvåg, Innholdsrådgiver og fagansvarlig employer branding, HyperRedink
Er det virkelig sant at ærlighet varer lengst? Er kjærlighet en verdi på en arbeidsplass? Og kan ærlighet og kjærlighet brukes i kommunikasjonen uten at det ramler sammen som platt og komisk? Herlighet! Ja! Det er derfor historiefortelling utgjør forskjellen i employer branding! Katrine Øyvåg i HyperRedink journalist og har historiefortelling i ryggmargen. Hun deler sin erfaring for å utvikle historier som gjør deg attraktiv som arbeidsgiver.
11:25 - 11:45

Les mer Vinnerkultur i den digitale økonomien

Paal Fure, CEO, dentsu
Kritiske faktorer for å finne, ansette, beholde og utvikle de beste hodene innen moderne marketing.
11:45 - 11:50

Avslutning og oppsummering

Sponsorer

Foredragsholdere

Paal Fure
CEO, dentsu
Katrine Øyvåg
Innholdsrådgiver og fagansvarlig employer branding, HyperRedink
Hans Petter Stub
Partner, Whydentify
Trude Hole
Direktør forretningsdesign, Bouvet
Ørjan Clausen
Daglig leder, Northern Beat
Kathinka Sommerseth
Chief Marketing Officer, Storebrand
Ole Aleksander Janzso
Partner, Teft
Knut Kristian Hauger
Ansvarlig redaktør, Kampanje

Arrangører

Employer Branding