2017: De kreatives år - hvordan sikrer du din bedrifts relevans i et nytt landskap?

01.03.2017 09:00 - 15:00
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Nye bransjer blir "disrupted". Norske selskaper blir utfordret av nye krav fra brukerne, ny teknologi og globale spillere. Digitale forretningsmodeller snur opp ned på etablerte inntektsstrømmer. 

Samtidig yrer entreprenørskapet  og spennende selskaper vokser opp av Oslos kreative miljøer. Vi ser en ny bølge av produkter "Made in Norway» og norske gründere får internasjonal oppmerksomhet.  

Dette er konferansen for deg som har forstått at din bransje er i endring.

Kom og hør :  Hvordan teknologi endrer hverdagen nå - og ikke i fremtiden Hvordan norske startups har lykkes med bla. delingsøkonomi og norske produksjonslinjer med roboter Hvordan du kan lære av kreative miljøer som 657 og StartupLab Hvordan du kan agere for å beholde din relevans i en usikker fremtid?

Vi tror de norske selskapene som vil lykkes fremover er de som evner å skape nye opplevelser, de som jobber raskt som et startup og de som lykkes med å skape en arbeidsplass som tiltrekker- og holder på talenter. 

1. mars samler vi spennende norske startups, representanter fra 657 og StartupLab, samt digitale hoder som Silvija Seres, Ida Faldbakken, Deloitte Digital mfl., som kan fortelle om hva som skjer i din bransje og hvordan du kan lykkes i en ny hverdag. 

Program
Onsdag 01.03.2017

08:30 - 09:00

Registrering og frokost

09:00 - 09:10

Velkommen til 2017: De kreatives år

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje
09:10 - 09:40

Les mer Digitalisering og digitale samfunnsdilemmaer

Silvja Seres,, Direktør,, TechnoRocks
Digitalisering endrer vårt samfunn i eksponentiell fart. Den bringer med seg store rikdommer for sluttkunder, i form av bedre og billigere tjenester og produkter, men den skaper også nye utfordringer for ledere, ansatte og samfunnet. Denne fjerde industrielle revolusjonen karakteriseres av aksellererende vekst, kombinatorisk bruk av muliggjørende teknologier, og polarisering av samfunnet der makt, kunnskap og kapital konsentreres i stadig færre hender og hoder på et globalt plan. Hva er hovedkonsekvensene for Norsk næringsliv og samfunn, og hvordan kan man lede i slike omveltningstider på en konstruktv måte?
10:05 - 10:25

Les mer Communities er den nye forretningsmodellen

Sigri Sevaldsen,, Manager and Partner,, 657 Oslo
Å bygge felleskap gjennom å fasilitere samarbeid i et tverrfaglig økosystem er fremtidens forretningsmodell. I 657 Oslo jobber vi på denne måten med våre 90 medlemsbedrifter. Her får de muligheten til å bygge et ekstensivt nettverk og akselerere sin drift gjennom faglige arrangementer, sosiale møteplasser og oppdrag.
10:25 - 10:45

Les mer Nabobil.no fra 0-100

Even Tangen Heggernes,, CEO, Nabobil.no
Nabobil.no ble lansert i September 2015 med mål om å gjøre noe med potensialet i at Norges bilpark i snitt står stille 23 av døgnets 24 timer. Nabobil.no har på kort etablert seg som Norges ledende markedsplass for bilutleie gjennom hardt arbeid, datadrevne beslutninger og kreativ markedsføring.
10:45 - 11:05

Pause og mingling

11:05 - 11:30

Les mer Huddly. Made in Norway, scaling globally.

Heidi Frost Eriksen,, Vice President Sales & Marketing,, Huddly
Huddly utvikler intelligente kamera for videomøter. Allerede før lansering står selskap som Microsoft og Google på kundelisten. Hemmeligheten ligger i å utnytte den unike kompetansen som finnes i "Video Valley" Oslo, home sourcing og roboterisering av produksjon for å øke innovasjonsevnen, og ikke minst skandinavisk design som differensiator og stempel på høy kvalitet i et globalt marked. Huddly har brukt de siste tre årene på å ta frem en intelligent software platform, og står nå klare for global lansering av sitt første produkt - Huddly GO.
11:30 - 11:55

Les mer «VIBBIO - bygger en global merkevare, ett minutt av gangen»

Marianne Bratt Ricketts, Produkt- og strategidirektør, ON24
VIBBIO ble startet i januar 2016, av Stine Norum og Marianne Bratt Ricketts. Selskapets visjon er å skape verktøy som muliggjør inspirerende og kjapp kunnskapsbygging. Video er uten tvil den mest effektive og engasjerende kommunikasjonsformen i dag, og VIBBIO er smart video – i maks minuttlange gjennomtekstede episoder. På et år har VIBBIO blitt 14 ansatte – skapt over 150 videoer og serier for en lang rekke norske bedrifter – samt delt over 100 egne «vibbioer» om fremtidsrettede trender i sosiale medier – og nå sist er vårt tech-team i gang med å bygge vår egen videoteknologi. Vi har nylig startet vårt første utenlandskontor i København – og slipper i februar vår nyeste videoservice: VIBBIO Express.
11:55 - 12:20

Scalable learning

Maarten Oonk,, Socio-technologist and change agent for transformation, disruption & exponential technologies,, Center for the Edge Deloitte Nederland
12:20 - 13:00

LUNSJ

13:00 - 13:30

Personvern når alt vi gjør genererer data

Torgeir Andrew Waterhouse, Director Internet & New Media, IKT-Norge
13:30 - 13:50

Den korte veien fra idé til produkt

Ida Faldbakken,, Partner,, Nordic Impact
13:50 - 14:20

Hvordan kan bedrifter beholde sin relevans i 2017?

Karine Storaker Braaten, Transformasjonsleder
14:20 - 14:30

Oppsummering og avslutning Hva har vi lært i dag?

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje
Karine Storaker Braaten, Transformasjonsleder

Sponsorer

Foredragsholdere

Karine Storaker Braaten
Karine Storaker Braaten
Transformasjonsleder,
Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger
Ansvarlig redaktør, Kampanje
Ida Faldbakken,
Ida Faldbakken,
Partner,, Nordic Impact
Torgeir Andrew Waterhouse
Torgeir Andrew Waterhouse
Director Internet & New Media, IKT-Norge
Maarten Oonk,
Maarten Oonk,
Socio-technologist and change agent for transformation, disruption & exponential technologies,, Center for the Edge Deloitte Nederland
Marianne Bratt Ricketts
Marianne Bratt Ricketts
Produkt- og strategidirektør, ON24
Heidi Frost Eriksen,
Heidi Frost Eriksen,
Vice President Sales & Marketing,, Huddly
Even Tangen Heggernes,
Even Tangen Heggernes,
CEO, Nabobil.no
Sigri Sevaldsen,
Sigri Sevaldsen,
Manager and Partner,, 657 Oslo
Rolf Assev,
Rolf Assev,
Partner,, StartupLab Oslo
Silvja Seres,
Silvja Seres,
Direktør,, TechnoRocks

Arrangører

2017: De kreatives år - hvordan sikrer du din bedrifts relevans i et nytt landskap?