Designit har vokst fra 17 til 55 ansatte på to år og ansetter fra flere av konkurrentene og forsterker satsingen på tjenestedesign og innovasjon.

Det siste året designbyrået hentet inn navn som Frida Larsson fra SDG, Niklas Mortensen fra OBOS-banken, Elizabeth Matre-Aas fra Dekode, Therese Jacobsen fra Dinamo, Kristin Schancke fra Hareide Design og Agnete Enga fra Making Waves.

- Strategien har vært enkel; finn og ansett de flinkeste folka innen hvert fagområde. Vi har vokst ekstremt raskt, spesielt det siste året, og ambisjonene er fortsatt skyhøye fremover – både i Norge og internasjonalt, sier Christian Søgaard.

Han overtok som daglig leder for Designit Oslo i mai 2014, og fortalte da til Kampanje at ambisjonen var å doble omsetningen på to år. Det har Søgaard klart med god margin. Byrået hadde i fjor en omsetning på 37 millioner kroner, opp fra 14,3 millioner i 2014.

Les mer: Designbyrå vil doble

- Det går rett og slett veldig bra for tiden. Vi har blitt en stor gjeng med utrolig flinke og hyggelige folk, og vi får utvikle kjempespennende produkter, tjenester og merkevarer sammen med ambisiøse kunder, Søgaard.

Satsingen på tjenestedesign forsterkes ytterligere med Kaja Misvær Kistorp som vender tilbake til byrået etter tre år som leder for Design for offentlige Tjenester (DOT) på Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo.

- De siste årene har jeg fått lov til å bidra med min kompetanse om tjenestedesign på innsiden av offentlig sektor. Det har vært utrolig spennende og lærerikt, men nå gleder jeg meg stort til å jobbe i Norges ledende designmiljø igjen, sier Kaja Misvær Kistorp.

Designit Oslo jobber med Rema 1000, Telenor, Cisco, Hurtigruten, Orkla og NHO.