Den internasjonale superstjernen Rihanna besøkte lørdag Oslo med turnèen Anti Tour. Designbyrået Anti ønsket å gjøre norgesbesøket til sangerinnen ekstra minneverdig, og laget en hemmelig kunstutstilling bestående av 10 unike prints. Alle bildene ble hengt opp i garderoben hennes på Telenor Arena. 

Mye tyder på at stjernen ble positivt overrasket, hun bestemte seg nemlig for å ta med hele samlingen hjem til USA.

- Vi vet Rihanna er en kunstinteressert og kreativ person, og siden vi sitter på et knippe av Norges flinkeste grafiske designere her, så hadde vi lyst til å lage en grafisk hyllest til henne, som er i både Anti og Rihannas ånd, sier Kenneth Pedersen, Chief Executive Officer i Anti. 

Håkon Stensholm er en av flere designere i Anti som laget bilde til Rihanna. 

Bildene skulle egentlig bli hengende i Telenor Arena, og Anti må nå trykke opp nye bilder.

- At hun ville ha med seg bildene hjem syns vi er utrolig hyggelig og selvfølgelig veldig spesielt for designerne som står bak. De skulle egentlig bli hengende som en del av en permanent utstilling, men nå ser det ut til at vi må gå i gang med å trykke opp et nytt sett til Telenor Arena.

- Vi syns jo det var litt morsomt at hun valgte et så bra navn på både plate og turnè. At arbeidet vårt falt i smak hos henne er jo noe vi er veldig stolte av og vi håper hun får glede av bildene i lang tid fremover, sier Kjetil Wold, Chief Creative Officer i Anti.

Rihanna-design:

Her ser du alle bildene som ble hengt opp i garderoben til superstjernen da hun gjestet Telenor Arena sist helg.