Mandag gikk den nye kanalen TV 2 Livsstil på luften. Kanalen er en omprofilering av kvinnekanalen TV 2 Bliss med økt fokus på livsstilsprogrammer. Det er Anti som står bak den visuelle profilen.

- Dette er en feelgood-kanal og vi har skapt et univers som skal appellere til følelsen du har når du tar deg tid til å slappe av, browse gjennom akkurat det du har lyst å se. Inspirasjonen kommer gjerne fra sosiale medier eller fra favorittmagasinet ditt når du har slapp-av-tid. Vi kjører mye promotering gjennom Facebook, Instagram og livsstilsmagasiner for å invitere målgruppen inn, sier profil og promo-direktør i TV 2, Karen Otterstad Philippenko.

- Det er utrolig spennende å få jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, dette er vår andre kanalidentitet på under ett år. TV 2 jobber målrettet med å oppgradere innhold og kanalenes visuelle avtrykk, sier kreativ direktør i Anti, Kjetil Wold.

Anti stod også bak designet på TV 2 Humor.

- Vi ser at det blir viktigere og viktigere å lage kanalidentiteter som ikke bare presenterer neste program, men som gjennom visuelle grep bygger dialog med målgruppene. Både her og på kanalidentiteten for TV 2 Humor legger vi opp til at måten vi snakker med brukerne skal oppleves oppdatert, inkluderende og involverende på alle flater, sier Behnam Farazollahi, kreatør og strategisk leder i Anti.

Se case-film her: