Artisti gruppen kjøper 70 prosent av designbyrået Design Container. Artisti gruppen er en gruppe av selskaper med rundt 400 ansatte, og omsatte i 2014 for 296 millioner kroner.

- Kjøpet vil ytterligere styrke vår satsing innenfor digital markedsføring og morgendagens løsninger, sier administrerende direktør Øyvind Rønningen i Artisti Gruppen.

Design Container ble startet i 2006 av Linn-Cecilie Linnemann og Michael Linnemann, som begge vil fortsette som eiere og henholdsvis daglig leder og kreativ leder. Med på eiersiden er også teknisk leder Tommy Vitikka og salgssjef Bjørn Korterud.

 - Vi kommer til å fortsette vårt fokus på strategisk design og digitale tjenester, samt øke teamet vårt med noen hoder fremover, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann. Design Container hadde i 2014 en omsetning på nærmere 11 millioner kroner og forventer i 2015 å øke topplinjen med 30 prosent.

På kundelisten har Design Container bedrifter som ABG Sundal Collier, Ferd, Orkla, og Miljødirektoratet.