I en melding fra Anti heter det at eierne av Barcode-området i Oslo; Oslo S Utvikling (OSU), Braathen Eiendom, KLP Eiendom og DNB Næringseiendom har gitt designbyrået Anti oppdraget med å bygge Barcode til en av Norges sterkeste merkevarer.

- Etter en byråkonkurranse om visuell identitet for Barcode, der Anti konkurrerte med andre sterke skandinaviske byråer, falt valget på Anti. Barcode representerer for mange det nyskapende og urbane Oslo, og vi ønsker å få et visuelt uttrykk som støtter oppunder vårt ønske om å fylle den nye bydelen med liv og en pulserende sjel. Anti sin erfaring med merkevarer som Opera Software, DNB og Nike, deres engasjement samt deres konseptuelle tilnærming, gjorde at de fikk oppdraget. Vi er godt fornøyd med byråvalget, sier direktør marked og merkevare i OSU, Vibeke Ahlsand.

Anti er naturlig nok glad for oppdraget, som de beskriver som et «prestisjeoppdrag».

- Vi er selvsagt kjempestolte over at Anti ble valgt til denne visuelle identitetsjobben. Arkitekturen er eksepsjonell og Barcode er noe man raskt tar frem som bevis på det nye urbane Skandinavia når man vil vise at Norge er rigget for fremtiden. Vi har startet prosessen og vi gleder oss til å forsterke og løfte frem de kvalitetene området har. Det er en kompleks oppgave som vi gleder oss til å ta fatt på, sier sier kreativ direktør og gründer Kjetil Wold i Anti.