Selv om BI har tre internasjonale akkrediteringer og dermed er blant topp 1% av businesskolene i verden, er det hard konkurranse om internasjonale studenter.

Studentene skal dessuten hentes fra land der BI er en ukjent merkevare: Kina, India, Vietnam, Brasil, USA, Mexico, Tyskland, Italia, Frankrike og Sveits.

– Vi er så heldige at vi har mange internasjonale studenter på BI, og vi har et mål om å øke dette ytterligere. Men Norge i seg selv er ikke nødvendigvis det første landet internasjonale studenter tenker på når de skal velge seg et land å studere i, så vår jobb er i stor grad også å fremme Norge som en studiedestinasjon, sier Maren Adserø, som er International Marketing Manager hos BI.

Norge er altså ukjent for mange. Men Norge er også landet som (i tillegg til å være store på fisk) er i forkant og beviser at bærekraft, mangfold og likestilling ikke bare gir høy levestandard – det er også veldig bra for business.

Og dette er svært attraktivt for nytenkende studenter. Altså må de få en vekker om BI og Norge som studiedestinasjon – og om at BI ønsker seg studenter som vil ha FRESH PERSPECTIVES ON BUSINESS.

blobid1.jpg

– Vi er utrolig fornøyd med kampanjen FRESH PERSPECTIVES og har stor tro på at denne vil fungere godt i de landene vi nå skal annonsere i, sier Maren Adserø.

Kampanjen hører inn under BI’s hovedkonsept MAKE IT YOUR BUSINESS, som handler om å fremme ny, mer bærekraftig business på sikt. Den går live 18. oktober.

Den er laget av Schjærven Reklamebyrå, med Håkon Preus som rådgiver, Torunn Solli, Espen Lie Andersen, Sara Emilie Engh og Nina Cecilie Loftum som kreativt team og Kim Torninger som prosjektleder. Torstein Bjørklund hos Willy Nikkers har regi.