Våren 2018 inviterte Virke flere eventbyråer til to uavhengige konkurranser. Playroom gikk av med seieren for begge konferansene.

Prosjektleder og COO i Playroom, Karoline Amundsen, er stolt og fornøyd. ”Det har vært tøff konkurranse i begge disse anbudene, derfor er det ekstra stas å kunne fortsette det gode samarbeide med en så spennende og fremoverlent kunde som Virke er. Virke er en organisasjon som arbeider svært fremtidsrettet, noe som passer våre egen arbeidsmetodikk veldig godt.

Hovedorganisasjonen Virkes årskonferanse retter seg mot beslutningstagere i norsk samfunn og næringsliv. På konferansen møtes næringslivet, eksperter og politikere for å diskutere ulike emner knyttet til valgt tema. Med høyt tempo, tett program og gode panelsamtaler er det en dag full av interessante debatter og aktuelle analyser.

 

På Handelskonferansen møtes toppledere, ledergrupper og mellomledere fra norsk handel.

På konferansen deler eksperter på ulike områder ved handelsvirksomhet av sine beste råd og erfaringer. Årets tema er Retail Apocalypse. Digital teknologi endrer den fysiske butikken og spillereglene for hvordan verdier skapes, leveres og kapres snus på hodet. For ikke å gå under må handelsaktører først se og akseptere den nye virkeligheten – for så å finne en ny vei i kampen om kundene. 

Prosjektleder i Virke, Hanne Larsson-Fremberg sier «Vi valgte Playroom Event til disse konferansen da vi mener de er en god samarbeidpartner for oss. De hadde løst begge anbudene på en måte som tiltalte oss.»

Teamet på Virkes konferanser består av daglig leder og rådgiver Helge Wold, produsent Erik Solem i tillegg til Karoline Amundsen.