Etter 4 år med Playroom som eventpartner var det sletts ingen selvfølge at kontrakten ville bli fornyet, men det var sikkert at Playroom ville forsøke. I konkurranse med 10 andre byråer gikk Playroom tilslutt seirende ut. Nå skal Playroom jobbe med NVE i 2 nye år, med opsjon om samarbeid i ytterligere to.

Kontrakten, som nå er tildelt Playroom Event, innebærer leveranse av konferansen Norges energidager i 2020 og 2021, og i tillegg vil Playroom bistå NVE med rådgivning i forbindelse med 100års-jubileet deres som er på trappene.

«Playroom-teamet som jobbet med dette anbudet er strålende fornøyde, og vi er veldig veldig stolte» sier prosjektleder i Playroom, Stian Solbakken Gjesdahl.

Han har jobbet tett på denne kunden i 3 år, og mener NVE har en spennende tid foran seg med tanke på klimaendringer, kraftutbygging og et stadig viktigere samfunnsoppdrag.

«2021 vil bli et spesielt viktig år for NVE, regjeringen har ambisiøse klimamål og det er et økt behov for sikring og varsling. Ikke minst fyller direktoratet 100 år til neste år.» 

Kjerneteamet bestående av Gjesdahl og produsent Erik Solem, har allerede hatt oppstartsmøte med NVE på konferansetjenesten Teams. «I disse smittevernstider er det spesielt hyggelig å få forlenget kontrakten med NVE i 2 nye år» sier CEO i Playroom Helge Wold. «Gjengen vår er fult i gang med å planlegge konferanse til høsten, samtidig som vi ser på digitale løsninger om det fremdeles er smittevernrestriksjoner i oktober.

 

Norges energidager er en årlig energikonferanse over 2 dager, holdt i Oslo-området i midten av oktober. Fjorårets tema var «Brytningstid og veivalg».