Den nye nettsiden har et større fokus på innhold enn før. Hele gjengen i Playroom bidrar med sine spisskompetanser, erfaringer, interesser og sin innsikt, ved å skrive relevante saker i tråd med Playrooms filosofi Action = Reaction. Nettsiden viser helheten av selskapet – gjennom både personlighet, kompetanse og erfaring. Denne måneden kan du for eksempel lese om hvordan lys og farger påvirker opplevelsen av et event, eller hvordan en bussjåfør kan gjøre en forskjell i passasjerenes hverdag.

-       «Vi er en del av NENT Studios, Nordens ledende mediehus. Sammen leverer vi et bredt utvalg av TV, film, sport, radio og eventer på mange forskjellige plattformer. I tillegg til dette strekker våre kunder seg utenfor Norges grenser, derfor var det naturlig for oss å bygge opp en engelskspråklig nettside», forteller Wold.

 

Action = Reaction

Den nye nettsiden inneholder en oppsummering av Playrooms tilspissede filosofi:

Vi mener at den beste kreativiteten har et mål, derfor setter vi publikum i sentrum av alt vi gjør. I Playroom skjønner vi at de riktige handlingene fører til de rette reaksjonene. Før vi starter arbeidet, forsikrer vi oss om at vi skjønner hvilken reaksjon kunden ønsker å oppnå hos sitt publikum eller sine ansatte. Da, og kun da, skreddersyr vi eventet, kall det gjerne handlingen. Svaret kan være en konsert for 30.000 mennesker, et medarbeiderprogram eller en kampanje på sosiale medier, men spørsmålet er alltid hvilken reaksjon ønsker vi?.

Vi bruker denne tankegangen i arbeidsprosessen vår, men også utad i verden. Vi skjønner at våre handlinger skaper reaksjoner og konsekvenser. Derfor tror vi på respekt, både for menneskene vi jobber med, og for jorda vi bor på.

 

Julekampanje

Jul er en tid for å dele, og i år ønsker Playroom å gi bort det mest verdifulle de besitter - nemlig ideene! Om Playrooms eksisterende eller fremtidige kunder ønsker en idé for et event i 2019, kan de fylle ut et skjema på playroom.no/christmas – gratis og uten forpliktelser selvfølgelig!

Les mer, og delta på julekampanjen på playroom.no!