Det er vanskelig å forestille seg hvordan verden vil se ut i januar 2021, men det er ikke vanskelig å forestille seg at eventer vil være viktigere enn noen gang.

Koronaviruset påvirker hele verden. Ingen slipper unna. Selv om det påvirker næringslivet katastrofalt, tvinger det også folk til å være mer kreative og samarbeidsvillige. Det er den største delte opplevelsen verden noensinne har vært gjennom. Dødstallene er svimlende. De økonomiske implikasjonene er de verste på hundre år.

Mens denne krisen påvirker hver og en av oss, er eventbransjen, sammen med reiselivet, kanskje et av de mest synlig skadede bransjene. Du kan fylle Stillehavet med plastflasker, og folk vil lukke øynene - men å avlyse en fotballkamp? Ikke kunne dra på ferie? Dette må være alvorlig. 

Det stiller spørsmålet… Som et selskap uten eventjobber om dagen, hvorfor kommer vi på jobb?

Svaret er ganske enkelt: action = reaction.

Dette vil gå over, og når det skjer, vil eventer være viktigere enn noen gang. Selv om 2020 kan være et rekorddårlig år for mange selskaper, vil det også bety enn 2021 kan være det viktigste året noensinne for arrangementer. Folk vil være lei av TV, lei av reklame, lei av online shopping og bli lei av online konferansesamtaler. Folk kommer til å ville møte mennesker, ta på produkter, samles, feire og lære av det vi har vært igjennom.

I løpet av de siste månedene har vi sett noen utrolige handlinger og noen utrolige reaksjoner. Over hele verden har mennesker stått utenfor hjemmene sine og applaudert helsetjenestene synkront. Dette er bare ett eksempel, men koronaviruset har bevist to ting for oss; viktigheten av fellesskap og viktigheten av samarbeid. Vi må tilpasse oss, vi må endre oss, og vi må være klare for en helt annen fremtid. Det blir utfordrende, men det er også veldig spennende. Derfor bygger vi i Playroom nå for fremtiden.

Vi vurderer alt vi gjør. Vi vurderer vår plass i verden og lærer av det enorme kreative resultatet vi er vitne til i verden akkurat nå. Selv om dagen i dag kan være den verste å jobbe i eventbransjen på, er morgendagen den beste.

Vi kommer til å være klare for det.