Blant unge som har vokst opp i den digitale tidsalderen ser vi at TV-seingen faller, Snapchat er den største kommunikasjonskanalen, og dagens «kjendiser» og påvirkere vokser frem på blant annet YouTube og Instagram. De unge har et annet forhold til reklame og de tradisjonelle mediekanalene, og stiller andre krav til merkevarer. 

- Er du ikke på sosiale medier, er - og forblir - du den digitale taperen hos den nye generasjonen av forbrukere. Digitale plattformer har tatt over rollen som hovedkilde for nyheter, underholdning og informasjon, sier Lars Erling Olsen, professor ved Handelshøyskolen BI.

Hva dette gjør med mulighetene for å påvirke morgendagens forbruker og hvordan man som markedsfører tilnærmer seg landskapet og en ny generasjon forbrukere, vil du få svar på 13. november på Vika Kino, når Kampanje i samarbeid med Handelshøyskolen BI, Starcom og Schjærven Reklamebyrå arrangerer halvdagsseminaret “Kampanjeskolen: Fremtidens kommunikasjonskanaler”.

Olsen sier at han kan skjønne at folk føler seg som en analog person i en digital verden, med begrepersom ikke fantes da mange først lærte markedsføringens grunnleggende prinsipper. Han sier at det derfor er desto viktigere å fylle på verktøykassen og ruste seg mot fremtiden, noe man i stor grad gjør gjennom seminarene i Kampanjeskolen. 

- Det er sant at veldig mye er nytt og endret, og det er viktig å vite både fordeler og fallgruver i å utnytte nye digitale mediekanaler. Samtidig kan man også spørre seg om man fortsatt kan bruke de gamle klassikerne, og hvordan man kan kombinere gamle og nye perspektiver, sier Lars Erling Olsen.

Lars Erling Olsen og flere dyktige foredragsholdere finner du på agendaen på halvdagsseminaret “Fremtidens kommunikasjonskanaler” på Vika Kino 13. november. Her vil du få tips i blant annet hvordan å bruke digitale plattformer mest effektivt for å påvirke gjennom hele kundereisen, hva kontekst, redaksjonell kvalitet og tillit betyr blant forbrukere for hvordan merkevarer oppfattes, og hvordan nå fremtidens forbruker. 

På seminaret kan du også høre Roar Aarhus og Catharine Mitlid fra mediebyrået Starcom dele sine beste tips og eksempler på utnyttelse av fremtidens kommunikasjonskanaler. 

- Digitale plattformer og tilgang på data gir oss som markedsførere store muligheter, men det er samtidig lett å gå seg vill i jungelen av muligheter. På seminaret vil vi dele perspektiver og læring, inkl. eksempler: Hvordan og når fungerer digitale plattformer best? Hvordan sikre mest effektivt samspill mellom egne og betalte kanaler? Hvordan kan digitale plattformer levere bred dekning og oppmerksomhet, men også målretting og økt relevans ved smart kobling av data og innhold – også mot unge?, avslutter Catharine Mitlid.

Meld deg på halvdagsseminaret ”Kampanjeskolen: Fremtidens kommunikasjonskanaler” her