Sistgang DNB og Try Reklamebyrå laget en reklamefilm for pensjon fikk de to mye oppmerksomhet. Denne helgen slapp landets største bank en ny pensjonsfilm som handler om hvordan du gå fra panikk til pensjon på 24 timer.

- Alt for mange har et naivt forhold til egen pensjonssparing og flere av morgendagens pensjonister vil få seg en overraskelse den dagen de ikke lenger hever lønn. Heldigvis er det aldri for sent å starte og jo tidligere man kommer igang, jo bedre. Dette er innsikten vi har jobbet ut ifra, sier Mette Olsen i Markedskommunikasjon i DNB.

For å få folk til å komme i gang er DNB satt i høyeste beredskap og Try/Apt har laget en reklamekampanjen som i ulike flater lover å hjelpe folk fra Panikk til pensjon innen 24 timer.

- Nordmenn er opptatt av pensjon, men i likhet med ønske om å trene mer og spise sunnere er det lettere å utsette enn det er å sette i gang. Det vil DNB gjøre noe med, heter det i en melding fra Try.

- Mange blir forvirrede av pensjonsreformprat og fremmedord de ikke forstår. Det har oppstått en form for pensjonspanikk i befolkningen, men heldigvis er løsningen enkel; det er bare å begynne å spare – noe DNB i tillegg har gjort veldig, veldig enkelt. Det er bare å trykke på panikknappen, noe vi håper mange gjør, sier reklameteamet bak filmen og denne gangen er det ikke det kreative teamet Janne Brenda Lysø og Stian Johansen som står bak filmen.

De som har vært med fra Try Reklamebyrå denne er Jonas Grønnern (tekst) og Lars-Kristian Harveg (AD), mens Arne Eggen fortsatt er konsulent og Kaya Yssen Try (prosjektleder) og Terje Johnsen (formgiver).

Ansvarlig hos kunde er Mette Olsen og Pia Svärd.