Under kveldens Gullblyanten-arrangement på Oslo Plaza, gikk Kreativt Forums Ærespris for 2011 til Trys to kreative ledere Petter Bryde (tekstforfatter) og Thorbjørn Ruud (art director).

Kvelden sto i Try/Apts tegn, og kronen på verket ble satt da byrået også kunne innkassere Æresprisen. De to har jobbet i team siden de traff hverandre på Westerdals på midten av nittitallet. Først jobbet de sammen i BBDO, og startet i Try i november 2000.

I Gullblyant-sammenheng har de vunnet noen av Try Reklamebyrås første og viktigste gull, for blant annet Cupido og Sparebank 1.

I jurybegrunnelsen heter det at de to gjennom mange år har bevist sine evner, og har ledet an for en kreativ bransje for at enhver jobb skal få et internasjonalt look.

«Jeg vil påstå at ingen har gjort en større jobb med å dra med seg sine kolleger – og konkurrenter i å løfte utseende og håndverk på norsk reklame. De har selvsagt vunnet drøssevis med både nasjonale og internasjonale priser. De har vært svært toneangivende suksessfaktorer i et av våre aller beste og mest kjente byråer – et byrå de har vært lojale mot i en imponerende årrekke. For det har selvsagt ikke skortet på tilbud andre steder fra.»