Ine Autzen og Glenn Ø. Støldal er ansatt som markedssjef og kommunikasjonssjef i teknologileverandøren Sensio. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

- Dette er i tråd med vår strategi om å bygge sterke team internt for å ta videre steg på vår internasjonale vekstreise, sier Sjur Kvamme, markedsdirektør i Sensio, og fortsetter:

- Fra før har vi et ledende utviklermiljø på hovedkontoret som skaper våre verdensledende løsninger og produkter. Med Ine og Glenn på plass har vi nå også et stjernelag innen markedsføring og kommunikasjon, og deres kompetanse og erfaring blir en viktig del av Sensios videre internasjonale vekstreise.

Kommer fra Verisure...
Glenn Ø. Støldal kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i alarmselskapet Verisure, der han de siste syv årene har jobbet både strategisk og operativt med både ekstern og intern kommunikasjon.

Støldal har tidligere blant annet vært presse- og informasjonsvarlig i TV3 og Viasat 4, partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Mediamenn og webredaktør i Kampanje.

- Sensio er et veldig spennende selskap i sterk vekst med en misjon om å forbedre kvaliteten og effektiviteten i eldreomsorgen. Jeg ser virkelig frem til å bidra med min kompetanse og erfaring i arbeidet med å forme selskapets kommunikasjons- og innholdsstrategi, samt posisjonere Sensio som tankeleder i bransjen og den foretrukne leverandøren innen velferdsteknologi, sier Støldal.

... og Cappelen Damm
Ine Autzen kommer fra Cappelen Damm Utdanning, der hun blant annet har jobbet med digital markedsføring, innholdsproduksjon og sosiale medier de siste årene. Hun har tidligere jobbet flere år i startup-miljøet, og har med det erfaring med å bygge opp merkevarer og skape god synlighet for bedrifter i ulike bransjer.

- Samfunnet vårt står overfor store utfordringer når det kommer til eldreomsorgen. Å få mulighet til å være en del av et selskap som aktivt jobber med å utvikle produkter og tjenester som kan bidra til å løse noen av disse utfordringene, synes jeg er spennende og veldig givende, sier Autzen.

Både Autzen og Støldal er allerede på plass i markeds- og kommunikasjonsteamet i Sensio.

Sensio er et norsk selskap som ble startet i 2009, og har i dag flere hundre kommunekunder i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Frankrike og Island.