Frisørkjeden Cutters er en av sponsorene til musikkfestivalen Palmesus. Den går av stabelen 5. juli i Kristiansand, men allerede nå går startskuddet for aktiveringskonseptet.

- Fra vi fikk på plass sponsor- og aktiveringsstrategien vår med gjengen i Nosleeptillbrooklyn, har vi jobbet systematisk og innsiktsbasert for å komme frem til et relevant og modig aktiveringskonsept. Innsikten vi har fått har vært avgjørende for at vi har landet på en såpass frisk tilnærming, sier Ørjan Johnsen, kommersiell direktør i Cutters.

Kampanjen er skreddersydd for Gen Z, det vil si folk som er født mellom slutten av 1990-tallet til starten av 2000-tallet.

- Vi samarbeider med Palmesus og Nosleep for å nå Gen Z, og har nå fått godt innhold til å prøve ut nye mediekanaler som Snap, TikTok og Reddit. Vi gleder oss veldig til å få lansert dette konseptet, Johnsen.

Sammen med Ipsos har Cutters kartlagt målgruppen. Deretter har reklamebyrået Nosleeptillbrooklyn brukt innsikten til å utvikle et kreativt konsept som tar utgangspunkt i at ikke alle tør røpe at de klipper seg hos Cutters.

- Vi sitter med solid innsikt rundt adferd og holdninger i målgruppen, noe denne modige kampanjen viser. Konseptet blir sluppet igjennom flere faser frem mot høsten, der den fysiske aktiveringen i sommer blir et nytt høydepunkt, sier strategisk rådgiver Alexander Solberg i Nosleeptillbrooklyn.

Det kreative konseptet er utviklet av Benjamin Werring, Lasse Mila og Christine Toft Dyrstad, sammen med prosjektleder Andreas Storhaug, kreativ leder Aris Theophilakis og Alexander Solberg.