Reklamebyrået Per Høj har sikret seg SOS-barnebyer som kunde etter at den humanitære organisasjonen avholdt en byråkonkurranse før sommeren. 

- Per Høj viste god strategisk forståelse for oppgaven. Det kreative konseptet var innovativt og traff godt på valgt posisjon og innsikten om målgruppen. Dessuten viser byrået stort engasjement for vår sak, sier leder for privatmarked Anne Jorunn Bjoner og kampanjesjef Fatima Yusuf i en pressemelding.

De har også engasjert konsulentselskapet Garrison Group for å lage en ny merkevareplattform for organisasjonen.

- SOS-barnebyer sørger for at barn vokser opp med god omsorg, helse og utdanning slik at de blir ressurser i sine lokalsamfunn. Å løfte barn ut av en sårbar situasjon er et avgjørende bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring. Det nye
kommunikasjonskonseptet har som oppgave å mobilisere massene for disse barna, noe som krever at vi tenker nytt og banebrytende, forteller Anne Jorunn Bjoner.

- Vi er stolte og ydmyke over å få lov til å jobbe med SOS, og vi tror vi kommer til å lage veldig fine ting sammen, sier rådgiver Sverre Midttun i Per Høj.

Kreativt team hos Per Høj er Christoffer Rontén og Theis Roksvåg Pedersen.