Ringnes og Solo slipper sin nye reklamefilmen denne uken og budskapet denne gangen er at enten du er utkledd som en pølse i en prinsessebursdag eller synes gult er kult og stiller opp i knallgul dress på et toppmøte med andre regjeringssjefer, så må du gå for din greie.

Den nye filmen bryter tvert med spektakulære reklamekampanjene og PR-stuntene der Solo skulle vinne verden.

Les mer om den nye reklamestrategien til Solo: Vil ikke lenger være verdensberømt – nå blir det mer «norsk» Solo-reklame (abo.)

Den nye Solo-filmen markerer lanseringen av det nye kommunikasjonskonseptet.

- Å «Gå Solo» betyr å gå for det uventede, å gå foran og å tørre å skille seg ut. Med dette konseptet ønsker vi å oppfordre alle til å gjøre sin greie. Det er akkurat det samme som har gjort Solo til en av Norges aller mest kjente merkevarer. De har turt å være litt annerledes siden brusen for første gang ble introdusert for 85 år siden. Det er dette vi dyrker i dette kommunikasjonskonseptet, nemlig å gå Solo, sier konsulent Christian Lindemann hos Try som har vært med på å utvikle filmen. 

Hele kommunikasjonskonseptet er utviklet av Try og deres kreative team bestående av Lars-Kristian Harveg og Jonas Kopstad GrønnernAndrea Eckerbom fra Filmdepartementet står bak regien av filmen.

Fra kunden har senior merkevaresjef Maria Heimisdottir Brennodden og markedsdirektør Line Ramstad Hildonen.

Som et ledd i det nye kommunikasjonskonseptet, relanserer Solo nå også Solofondet. Fondet, som ble etablert i 1993, har ikke delt ut stipender siden 2004. Nå, 15 år etter at stiftelsen ble lagt på is, gjenopptas det.

- Solofondet vil dele ut stipender til unge mennesker mellom 15 og 25 år som ønsker å realisere en ambisjon på en ny og annerledes måte. Dette ser vi virkelig frem til å gjøre, forklarer Solos merkevaresjef Maria Heimisdottir Brennodden.

Her kan du du se den nye filmen til Ringnes og Solo.