Før jul kom begge de to forsikringsselskapene DNB og If med kampanjer som rettet fokus mot bulker og hadde ulike tilnærminger til temaet i hver sin reklamefilm.

Les også: If og DNB går til kamp mot desember-bulkene

Nå kommer DNB Forsikring og Try med en oppfølgerfilm som er filmet i et parkeringshus. For mange bilister er trange parkeringshus et mareritt, og i filmen har det kreative teamet fra Try montert hjul på en «stolpe» til forveksling lik betongstolpene som sitter dønn fast.

Ifølge Try skjer én av tre bilskader i forbindelse med parkering, og de fleste småbulkene blir heller ikke reparert – fordi mange frykter for å miste bonusen.

- Før jul hadde vi et mål om en salgsøkning i bilforsikring på 30 prosent, og allerede etter første del av kampanjen er målet innfridd med god margin. Nå håper vi på enda større oppmerksomhet med den snikende stolpen vår, men aller helst håper vi at Bonusbulken gjør at kundene våre puster litt lettere - både før og etter en eventuell bulk, sier konseptansvarlig for markedskommunikasjon i DNB, Mette Olsen.

Hos Try Reklamebyrå er det Caroline Riis og Eirik Sørensen som har vært kreativt team, mens produksjonsselskap har vært Bacon med Andreas Riiser som regissør.

- Stolpe-replikaen måtte se ett hundre prosent autentisk ut, bevege seg i alle retninger, kjøre raskt, være lydløs og ikke minst bli stående helt støtt etter å ha vært i bevegelse. Som en slags ninjastolpe. Det ble løst ved å bygge en tyngre stålkonstruksjon rundt to elmotorer med mykere MDF-plater ytterst. I tillegg skjuler det seg en fjernstyrt teleskoptopp på innsiden, forteller Sørensen i en melding. 

Se filmen her: