Redd Barna er ute med ny kampanje, denne gangen for å samle inn penger og forhindre at barn sulter, blir barnesoldater eller barnemødre. En reklamefilm, laget av Dinamo, illustrerer forskjellen på å være barn i ulike deler av verden.

Filmen er produsert av Pravda med Johanne Helgeland på regi. Den svenske artisten Oscar Danielson står bak musikken. Det kreative teamet bak filmen har vært Hanne Martinsen og Henrik Berg Slang.

- Innsikten bak kampanjen er like trist som den er sann. Noen barn i verden får ikke mulighet til å være barn. De mister barndommen. Og mister man mulighet til å være barn, mister man gjerne også muligheten til å fungere som voksen. Sjansen for at man ender opp i fattigdom, med prostitusjon, vold eller rusmisbruk, er mange ganger så stor, sier teamet bak filmen.

Kampanjen lanserer Redd Barnas nye plattform og slagord: «Barndom betyr alt».

- «Barndom betyr alt» forteller hva Redd Barna tror på. Og hvorfor de jobber som de gjør – ikke bare med akutt nødhjelp, men med å trygge barndom på alle tenkelige måter. For, skal man faktisk redde barna, holder det ikke at de overlever. Man må også sørge for at barna får mulighet til å leve. Og leke. Det nye slagordet til Redd Barna forteller hvorfor man bør støtte akkurat dem, hvis man tror på det samme.