Når Farris kommer med ny reklamefilm 21 år etter den aller første reklamefilmen, er location for opptak nøye gjennomtenkt.

- Vannet som faller over Bøkeskogen i Larvik bruker 15 til 20 år med rensing og filtrering før det ender opp i våre kilder. Farris er prisgitt naturen og vi ville la hundreårsmarkeringen gjenspeile dette. Det tok litt tid, men det var det verdt, sier marketingsjef Joakim Sande i Ringnes.

Filminnspillingen krevde både finstemte Farrisflasker og variert og riktig vær.

- Film og lydinnspilling gikk over flere uker og var en tålmodighetsprøve som overgikk alle filmsett vi har vært på. Det er tøft gjort av Farris å gå for en idé som krever at det blåser minst frisk bris, uten noen form for plan b, sier kreativt team fra Try Reklamebyrå, Lars-Kristian Harveg og Jonas Kopstad Grønnern i en melding.

– Med denne kampanjen ønsker vi å forsterke Farris sin posisjon som det originale, naturlige mineralvannet, og vi håper denne filmen også kan by på en fin opplevelse i en travel hverdag, sier senior merkevaresjef Marianne Høy Erikstad i Ringnes.

I kampanjen inngår en reklamefilm for tv og web, samt en mini-dokumentar om prosjektet.  Filmene er produsert av Antimedia. Flasker og installasjoner er utarbeidet av kunstner Nils Olav Bøe.