I 2023 ble leasingselskapet LeasePlan ble kjøpt opp av ALD Automotive og slått sammen under franske Ayvens. Selskapet er et av verdens største biladministrasjonsselskap og har rundt 15.000 ansatte fordelt i 44 land. Ayvens er datterselskap av finanskonsernet Societe Generale, og med hjelp fra PR- og reklamebyrået JCP PRAD, rigger de seg for å bygge opp merkevaren i Norge.

- Å få jobbe sammen med Ayvens i å kommunisere den nye merkevaren er utrolig morsomt. At vi har fått fornyet tillit gleder oss til å forvalte – det er sjeldent at så store globale merkevarer smelter sammen og man får være med på reisen!, sier Rådgiver i JCP PRAD, Kristoffer Reppe, i en pressemelding.

Byrået i Akersbakken skal bistå med ekstern kommunikasjon og mediekjøp.

- I LeasePlan har vi tidligere jobbet med JCP PRAD, og det har alltid vært tuftet på innsikt, tillit og en stor dose kreativitet. Med dette som grunnlag falt valget på JCP PRAD også med ny merkevare. Nå er vi superklare for nye eventyr sammen, sier markedsføringsansvarlig, Lars-Petter Fossheim.

Sammen med kommunikasjonsansvarlig Ellen Moreite i LeasePlan, har han fått oppgaven om å bygge selskapets globale merkevare i Norge - som er første land ut.

- Å få muligheten til å gjøre det for et selskap som er listet på børs i Paris til over 60 milliarder kroner – det er spennende det.

Og han er svært glad for å få JCP PRAD med på laget.

- Vi har en lang rekke produkter som kanskje har vært litt underkommuniserte. De skal vi jobbe med å få frem i lyset, og vi er veldig glade for at JCP PRAD skal hjelpe oss med det, avslutter Fossheim.