Den nye Hill & Knowlton-sjefen Andreas Wabør fortsetter å bygge opp laget i PR-byrået der han tok over som sjef for et drøyt år siden. Bare det siste året har blant andre strategileder Morten Kjærsgaard, spesialrådgiver Ragnhild Heggem Fagerheim og tidligere byråleder Vibeke Hauge kommet inn dørene i Vika i Oslo.

Nå er også Tor Asbjørn Hegge på plass og han kommer fra reklamebyrået Dinamo.

- Med tung strategisk erfaring fra kundesiden og lang byråerfaring, sitter Tor Asbjørn på viktig kompetanse og erfaring som er midt i blinken for kundene våre. I tillegg kjenner han teknologifeltet godt, sier administrerende direktør Andreas Wabø.

Hegge går inn i stillingen som senior director og sektorleder for teknologi. Han har de siste ni årene vært seniorrådgiver i Dinamo, inkludert over tre år som leder for PR og som kundeansvarlig for en rekke store kunder, heter det i meldingen fra Hill & Knowlton.

Tidligere har han vært markedssjef i Aktiv Eiendomsmegling og han har erfaring fra Eika Gruppen.

For Tor Asbjørn Hegge var det Hill & Knowltons ambisjon om å tette gapet mellom kommunikasjon og management consulting, som lokket.

- Kommunikasjon er den viktigste driveren for endring. Skal du lykkes med å få ansatte med på endring, må du være tydelig på hvor organisasjonen skal og evne å skape begeistring på veien dit. Dette har kanskje aldri vært viktigere enn tiden vi lever i nå, sier Hegge. 

Wabø mener Tor Asbjørn er en god match i dette arbeidet.

- Han blir en viktig ressurs i arbeidet vårt med å styrke strategi- og endringskompetansen i byrået. I tillegg er han flink til å ta vare på folk, og er en humørspreder enhver arbeidsplass har godt av å ha, forteller Wabø.