Susanne Vedvik Kalleberg startet 1. mars som seniorrådgiver i PR- og kommunikasjonsbyrået Hekt. Det melder byrået selv i en pressemelding.

Kalleberg kommer fra en rådgiverstilling i Elg og har jobbet med merkevarer som Rema 1000, Obs Bygg og Handelshøyskolen BI.

Kalleberg forteller at hun har holdt et øye med Hekt siden de startet opp i fjor.

- De har en rik blanding av ulike spisskompetanser og samarbeider om å skape en helhetlig kommunikasjon for kundene, noe som gir meg muligheten til å jobbe med digital markedsføring i et større perspektiv, sier Kalleberg og fortsetter:

- Det er spesielt gøy å komme tidlig inn i selskapet og få lov til å være med på å bygge Hekt sammen med dyktige kollegaer og med Norges sterkeste rådgivningsmiljø i ryggen.

Les også: Ingrid Vervik Salte går til Hekt

Kalleberg har i tillegg bakgrunn som Digital Account Director og Head of Digital i Schjærven reklamebyrå, samt digital rådgiver i Nucleus.

Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt, gleder seg over byråets tredje tilskudd i år, og forteller at Kalleberg fyller et behov for målrettet markedsføring.

- Susanne er en spesialisert rådgiver innen digital innholdsmarkedsføring og kundereise. Hun har jobbet mye med kanalstrategier for sosiale medier, spesielt LinkedIn-plattformen, som vi ser at flere kunder etterspør. Samtidig har hun en kreativ kompetanse, og kan både lage og plassere innhold. Hun er en energisk fagnerd og allsidig rådgiver som passer godt inn i vår Hekt-kultur, sier Myhrvold.

Hekt er i samme byrågruppe som First House, Hastings, Scandsports, Sustainability og Vektor Consulting