Geelmuyden Kiese inngår samarbeid med det lokale sveitsiske 
kommunikasjonsbyrået IRF Reputation AG. Det skriver PR-byrået i en pressemelding.

- Sveits er et kraftsenter for finans i Europa. Vi vil nå samarbeide med et lokalt byrå med erfarne rådgivere, dyp kjennskap til det sveitsiske markedet og god strategiforståelse. IRF vil bistå norske kunder i Sveits og vil nå kunne tilby rådgivning i hele Skandinavia gjennom samarbeidet med Geelmuyden Kiese, sier administrerende direktør Severin Roald i meldingen.

IRF ble grunnlagt i 2002, og har i dag 17 rådgivere i Zürich og Genève. Selskapet spesialiserer seg blant annet på finansiell kommunikasjon.

- Vi gleder oss over å kunne hjelpe norske og skandinaviske kunder med strategiske og taktiske kommunikasjonstjenester i Sveits. Vi håper vår kjennskap til det sveitsiske samfunnet og næringslivsaktører kan bli en viktig døråpner for nyankomne bedrifter og investorer, sier Stefan Mathys, som er én av fem partnere i IRF Reputation AG.

Han har jobbet i IRF siden 2012 og er tidligere leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i den sveitsiske avdelingen av KPMG. 

Sveits har blitt et stadig mer populært land å bosette seg i for norske næringslivsledere. Ifølge Finansavisen betalte 200 norske «skatteflyktninger» i Sveits 340 millioner kroner i skatt til Norge i 2022.

Ser mot Norge:

Stefan Mathys, som er én av fem partnere i IRF Reputation. Miriam Dippe-Nistor er partner og leder for Genève-kontoret.