PR- og kommunikasjonsbyrået Hekt har ikke rukket å fylle ett år ennå, men har i løpet av sine første elleve måneder hektet på en rekke store navn og seniorkompetanse. Byrået som ble startet av First House i mars 2023 med tidligere Hill+Knowlton-topp Marius Myhrvold som byråleder, henter nok en gang fra kjente trakter.

Sist inn døren i Øvre Vollgate er tidligere seniorrådgiver Line Vee Hanum, som tiltrer rollen om partner og seniorrådgiver. Ansettelsen skal styrke byråets seniorkompetanse innen markedskommunikasjon, skriver Hekt i en pressemelding.

- Det er gøy å kunne være med på å forme et helt nytt selskap sammen med gamle kjenninger og helt nye kolleger. Marius har jeg jobbet tett med tidligere og det gir ekstra trygghet med han ved roret. Det blir dessuten spennende å bli en del av et større fagmiljø med First House og de andre selskapene i byrågruppen. Her er det mye visdom og mange historier, sier Vee Hanum.

Les mer: First House vil utfordre reklamebyråene - lanserer det kreative byrået Hekt

Hekt inngår i same byrågruppe som First House, Scandsports, Sustainability, Vektor Consulting og Hastings, og meldte om ambisiøse vekstplaner allerede etter seks måneder.

- Det er alltid vanskelig å spå fremtiden, men jeg ser for meg at vi er bortimot 15 stykker innen utgangen av 2024. Vi jobber med mange spennende kunder i sektorer som ikke har så sensitive markedsbudsjetter som mange reklamebyråer opplever med sine kunder. Vi ser at disse virksomhetene har et stort behov for kommunikasjonstjenester, sa Myhrvold til Kampanje i oktober i fjor.

Hekt teller nå ti årsverk og består av Marius Myrvold, Emely Sjøsåsen, Julie Lunde Paulsen, Jimmy Andersson, Morten Lervaag Jacobsen, Petter Gjelsnes, Henrik Juel Teige (assosiert partner), Sara Stefansdottir og Line Vee Hanum.

Dette er ikke første, men andre gang Myhrvold skriver kontrakt med sistnevnte.

- Line utmerker seg både som rådgiver og leder med en betydelig kompetanse innen alle aspektene av kommunikasjonsfaget. Hennes faglige integritet vil være en verdifull ressurs i partnerskapet, og for videreutviklingen av Hekt. I tillegg deler hun verdier som harmonerer svært godt med vår kultur og retning, sier byråleder Myhrvold.

Dette er den fjerde ansatte han henter som har bakgrunn fra Hill+Knowlton.

Les også: First House-byrå henter kreativ leder fra Hill+Knowlton: - Her treffer vi «bullseye»

Vee Hanum tar også med lang erfaring fra mediebransjen. Hun har vært pressesjef for TV3-gruppen og kommunikasjonsdirektør for NENT-gruppen (nå Viaplay-gruppen). Hun har jobbet med kjente merkevarer som TV3, Viasat, P4 og Viaplay, har erfaring med innholdsproduksjon i både TV og digitale flater.

- I store deler av min karriere har jeg jobbet i skjæringspunktet PR, kreativitet og markedsføring, som også er essensen i Hekt. Jeg trives aller best når jeg kan bruke både mitt strategiske blikk og kreative side. Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon på tvers av ulike kanaler, og jeg ser frem til å kunne bidra strategisk og operativt, både internt og eksternt, sier hun.