Kommunikasjonsbyrået Trigger har hentet inn Geir Malmedal som ny assosiert partner. Han skal blant annet bidra til å styrke byråets leveransekraft i skjæringspunktet mellom politikk, samfunn og næringsliv. 

I en pressemelding sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, at byråets nye arbeidsmodell med assosierte partnere har som formål å integrere ekstern spesialkompetanse som supplerer og styrker byrået på ulike måter. 

- Malmedal og Trigger har lang fartstid sammen og kjenner godt til hverandre, så det er veldig gledelig at vi nå får formalisert dette samarbeidet gjennom å knytte ham til oss som strategisk samarbeidspartner, sier hun. 

- Geirs allsidige erfaring fra privat, offentlig og ideell sektor gir ham en bred forståelse som er verdifull for våre kunder. Han har en svært god evne til å se samspillet mellom teknologiutvikling og de kravene som stilles fra politisk hold, noe vi vet vil være veldig relevant for våre kunder og deres forretningsstrategier, legger Kvam Kristoffersen til. 

Malmedal har blant annet jobbet som rådgiver på Stortinget for SV (Sosialistisk Venstreparti), hatt diverse lederroller i NAFs politikk- og forbrukeravdeling. Han har også erfaring fra Entur, og driver i tillegg sitt eget rekrutterings- og rådgivningsselskap.

- Jeg liker å jobbe med flinke og fremoverlente folk, og den energien følte jeg det sekundet jeg åpnet døra til Triggers kontor. Jeg gleder meg til å lære enda mer om arbeidsmetodikken deres. Trigger leverer fra øverste hylle gang på gang, og jeg er imponert over hvordan de klarer å utvikle kommunikasjon som engasjerer både folk og samfunnet rundt, sier Malmedal.

Malmedal er første i rekken av assosierte partnere i Trigger, og er allerede inne på flere kunder og prosjekter. Han vil blant annet være sentral i arbeidet byrået gjør for sine kunder på Arendalsuka.