Geelmuyden Kiese (GK) har begynt året med flere ansettelser. Allerede i år har rådgiverteamet blitt større med tidligere NorgesGruppen-topp Per Roskifte og forsvarstoppen Geir Hågen Karlsen.

Nå har byrået hentet inn ytterligere forsterkninger med ansettelsene av Henny Lie Skarpholt, Mari Kittilsen og Karen Kalager, som alle begynner som konsulenter innen myndighetskontakt, PR og selskapskommunikasjon.

Først inn var Henny Lie Skarpholt (24) som begynte i fast stilling i avdelingen for myndighetskontakt 22. januar. 

- I GK får jeg bruk for både internasjonal erfaring, politisk bakgrunn og de verktøyene jeg har fått fra forskningen. Samtidig synes jeg GK er inne i en spennende periode med større vekt på geopolitikk og internasjonal rådgivning, sier Lie Skarpholt i en pressemelding.

- Hun imponerte så stort under intern-perioden at hun fikk jobbtilbud allerede etter tre uker, legger administrerende direktør i Geelmuyden Kiese i Norge Severin Roald, til.

I september er Kalager (23) på plass i avdelingen for selskapskommunikasjon. Hun var intern i 2022 og har jobbet deltid for byrået ved siden av studiene. 

- Jeg ser veldig frem til å komme tilbake til GK med ny kunnskap og innsikt etter et år på skolebenken. Selskapet er i stor utvikling om dagen, og dette gleder jeg meg stort til å ta del i til høsten, sier Kalager i meldingen.  

Kittilsen (26), som var intern høsten 2023, begynner som konsulent i avdelingen for selskapskommunikasjon, men ikke før i september 2025.  

GK-sjefen er svært fornøyd med alle ansettelsene.

- Det viser at unge, flinke talenter søker seg til Geelmuyden Kiese. De tre vi har ansatt er alle fødte rådgivere. De har stor akademisk kompetanse, de er villige til å strekke seg langt for kundene, de skriver godt og de gir tydelige råd. 

I år skal GK ta inn elleve nye interns nnen PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt.