PR-byrået First House starter året med syv nyansettelser. To av dem er nyutdannede praktikanter.

Dermed skal byrået være godt rustet for det administrerende direktør Per Høiby spår blir «et uhyre spennende år».

- Vi ser at det er stor grad av uforutsigbarhet, både i verden og i Norge. Når subsidier og handelsbarrierer mellom land øker, og når geopolitikken fører til brå skift, blir det viktigere for kundene våre å forstå hva som skjer. Våre rådgivere har nettopp den brede erfaringen og kompetansen som kundene etterspør når usikkerheten er så stor som nå, sier Per Høiby, administrerende direktør i First House, i en pressemelding.

De nye rådgiverne i First House er Stian Taraldsvik, tidligere byrådssekretær med ansvar for kommunikasjon hos byrådslederen i Oslo (Ap), Cornelia Ebbesen, tidligere rådgiver i Zynk, Zero og Statkraft, Thea Krokum Andresen, tidligere rådgiver i Zynk, Nils Ramsøy, tidligere politisk rådgiver for Sp på Stortinget, Tonje Nilsen, tidligere rådgiver i Miljøstiftelsen Bellona og Høyre, og praktikantene Paulina Braanaas, nyutdannet innen ledelse, og Katja Busuttil, statsviter.

Stian Taraldsvik vender tilbake til First House etter noe år utenfor der han har jobbet som kommunikasjonsansvarlig for daværende byrådsleder Raymond Johansen i Oslo og som samfunnskontakt for Reitan Retail. Han har også vært rådgiver for Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng, fra 2016 til 2017.

- First House har et unikt arbeidsmiljø. Her jobber det folk med ulik bakgrunn fra politiske parter, næringslivet og media. Alle kan noe som jeg ikke kan. Da er det artig og lærerikt på jobb, sier Taraldsvik i meldingen.

Cornelia Ebbesen og Thea Krokum Andresen kommer begge fra konkurrenten Zynk. 

- Her er det full gass fra start, noe som er veldig gøy! Å få muligheten til å bli en del av det kanskje mest spennende rådgivningsmiljøet i bransjen er veldig stas, sier Andersen.