Storm Communications styrker laget og har hentet inn Aurora Telle som ny strategisk rådgiver, kommer det frem av i en pressemelding. 

Telle kommer fra stillingen som rådgiver i den internasjonale finansgiganten Allianz SE. Her hadde hun ansvar for den interne bærekraftkommunikasjonen i selskapet ved hovedkontoret i München. I tillegg har hun også vært prosjektleder for noen av konsernets konferanser, og vært rådgiver i posisjoneringen av selskapets ledere.  Hun har også vært praktikant ved den norske ambassaden i Canada. 

Nå ser hun frem til å bli en del av Storm Communications, som utgjør Stormhuset sammen med Storm Samfunn og reklamebyrået Smeh. 

- Jeg gleder meg til å bli kjent med den norske kommunikasjonsbransjen! Storm er et spennende byrå som vokser raskt og har mange interessante kunder. Det å bli med på å bygge byrået videre er noe som trigger meg. I tillegg ser jeg frem til å bli enda bedre kjent med den hyggelige gjengen som jobber i Stormhuset, sier Telle.  

Byråleder Marius Parmann er svært fornøyd med nyansettelsen og melder samtidig at de opplevde en økende oppdragsmengde mot slutten av fjoråret og har offensive planer for 2024.

- Nå rigger vi oss for å levere på dette, og vi er overbevist om at Aurora vil passe godt inn på laget med sitt engasjement og kompetanse. Internasjonal erfaring og bærekraftkompetanse er en kombinasjon som er etterspurt fra mange av våre kunder, sier Parmann. 

Les mer: Virke-topp går til Storm Samfunn