I første kvartal leverte Mediedivisjonen i NHST Holding, DN Media Group en resultatforbedring med et EBITDA på 3,5 millioner kroner. Til sammenligning viste samme periode i fjor et underskudd på tre millioner.

Veksten i heldigitale abonnementsinntekter var på 19,2 prosent mot samme periode i fjor. 60,8 prosent av abonnementsinntektene i DN Media Group er heldigitale, mot 53,4 prosent på samme tid i fjor.

- Vi ser svært høyt engasjement hos abonnentene til publikasjonene våre, som setter pris på all den gode journalistikken som leveres både i Norge og internasjonalt. Samtidig som vi ser vekst i abonnementsinntekter opplever vi fortsatt et krevende annonsemarked i Norge, sier konsernsjef Trond Sundnes, i en pressemelding.

DN Media Group økte driftsinntektene med 2,2 prosent mot samme kvartal i fjor. Kostnadene i DN Media Group i første kvartal var ned 1 prosent mot samme periode i fjor. Både inntekter og kostnader er påvirket av en fortsatt svak norsk krone for de globale publikasjonene.

DN Media Group er eid av NHST Holding AS, og består av publikasjonene Dagens Næringsliv, Fiskeribladet, Europower, TradeWinds, Upstream, Recharge, Intrafish, Hydrogen Insight og Kystens.no.