Programlederne Kine Falch og Jonas Scheie Hammer står sammen med produsenten Julie Easter Christiansen og videojournalisten Thea Hope bak seersuksessen «Rød Løper». 

I uken som gikk hadde web-TV-universet hele 1.897.925 visninger av sitt innhold.

- «Rød Løper» gir oss både et enormt kommersielt varelager og treffer klokkerent på en ung og attraktiv målgruppe. Den jobben kvartetten gjør for å styrke både Se og Hør og Dagbladet digitalt er det bare å ta av seg hatten for, sier TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen til Kampanje. 

Det største volumet er å finne på Dagbladet TV, men Se og Hør kan også skilte med en web-TV-rekord forrige uke - alene hadde nettsiden over 700.000 visninger av «Rød Løper». 

I tillegg kommer andre merkevarer i Aller Media, som KK og Sol. I tillegg til de 1,8 millionene, kommer visninger «Rød Løper» også har hatt på Youtube.

I oktober i fjor skrev Kampanje om at «Rød Løper» nådde opp mot 1,5 millioner visninger i uka.

- Hva skyldes veksten? 

- Dagbladet og Se og Hør har en betydelig digital vekst. Da eksponeres TV-innholdet vårt også i større grad. I tillegg er «Rød Løper»-gjengen en del av Norges beste kjendisredaksjon, sier Andersen.

- Hvor store har dere ambisjoner om å bli?

- Vi hadde ambisjoner om å gjøre «Rød Løper» til Norges største web-TV-program om kjendiser. Nå er planen å bygge dette underholdningsuniverset større og kanskje ta det ut på flere plattformer. 

Andersen forteller at dette blir en av oppgavene til den nyopprettede stillingen som programsjef i Aller Media. 

Les også:  Kampklar KK-redaktør gir gass med ny digitalsatsing: - Skal være mer Gucci enn Bogerud Tekstil