Saken blir oppdatert.

Om du trodde det var folksomt på det norske markedet for strømmetjenester. Nå kommer også en av de raskest voksende strømmeaktørene til Norge og det er internasjonal Dazn.

Den første tiden er det boksing som vil være hovedingrediensen i tilbudet til de norske seerne, men selskapet skriver i en pressemelding mandag at de har en plan om å utvide dette utvalget med ulike populære sportsgrener etter hvert.  

Den første store begivenheten på Dazn vil være den årlige Cinco de Mayo-kampen til belteholderen i WBA supermellomvekt, meksikanske Canelo Alvarez. Kampen vil finne sted 2. mai og motstanderen annonseres om kort tid.

- Fra 2. mai vil mesteparten av verden ha tilgang til Dazn og et svært stort utvalg av boksearrangementer. Våre mesterskapsboksere vil sørge for spektakulære internasjonale arrangementer for våre seere i årene som kommer, uttaler Dazns styreleder John Skipper

Dazn har gjort betydelige investeringer i boksing de to siste årene, noe som har lagt grunnlaget for deres globale ekspansjon. Men planen er å utvide tilbudet av sport. I Tyskland overrasket Dazn alle gjennon å kjøpe rettighetene til blant annet Champions League.

-  Vi har sett et økende nivå av interesse rundt våre viktigste arrangementer, både fra internasjonale fans og potensielle partnere. Det har gitt oss muligheten til å utnytte vår eksisterende rettighetsportefølje innen boksing som et utgangspunkt for en ekspansjon, etter hvert også over til andre idrettsgrener, sier Dazn-sjef Joseph Markowski, som vil ha ansvaret for den globale tjenesten. 

Siden Dazn ble lansert i 2016 har tjenesten utvidet til ni land deriblant Østerrike, Brasil, Canada, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Sveits og USA. Våren 2020 vil rundt 200 nye land og territorier få tilgang til tjenesten. 

Selskapet skriver i en pressemelding at lokale priser vil bli annonsert i de løpet av de neste ukene. 

Dazn-sjef:

Joseph Markowski er sjef for den globale satsingen til Dazn.