- Dette er fantastiske nyheter for oss. De olympiske leker er og blir verdens største idrettsbegivenhet, og i Norge er jo vinter-OL større enn alt annet. Å forvalte disse rettighetene frem til 2024 er en drøm som går i oppfyllelse, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

I dag ble det kjent at IOC solgte rettighetene til å sende OL i perioden 2018-2024 til amerikanske Discovery for 1,3 milliarder euro.

Nylig kjøpte Discovery også den internasjonale sportskanalen Eurosport.

- Dette beviser at vi mener alvor med kjøpet av Eurosport, og at Discovery er langsiktig i sin tunge satsning på sport. Til høsten lanserer vi Eurosport Norge, og vi har gjennomført en rekke rettighetskjøp de siste ukene. Dette blir rett og slett fryktelig gøy, sier han.

Dermed blir det OL på kanaler som TVNorge og Eurosport og på alle andre tenkelige TVNorge-plattformer. Strømme sier satsingen vil bli viktig for strømme-tv-tjenesten Dplay.

-  Vi sitter på alle rettigheter på alle plattformer, og dette blir viktig også for vår digitalstrategi fremover. Sport vil utvilsomt bli en av bærebjelkene for Dplay.