Den nordiske strømmetjenesten Viaplay og flyselskapet SAS har inngått et nordisk samarbeid som gir alle som kjøper en flybillett via SAS muligheten til å prøve Viaplay kostnadsfritt i to måneder.

Tilbudet gjøres tilgjengelig ut måneden og rulles ut i samtlige nordiske land.

- Juli er måneden med flest reisende og det føles ekstra kult at vi nå kan tilby vårt fantastiske innehold til alle som bestiller en reise med SAS under høysesongen, og via offline – funksjonen kan man dessuten lagre og nyte sine favorittserier eller filmer på flighten, hvor WiFi ikke er tilgjengelig, sier Daniel Claesson, sjef for forretningsutvikling og strategi på Viaplay.

Med en offline-funksjon kan filmer og serier lagres og sees på flyreisen selv uten tilgjengelig WiFi på flyene til SAS.

- Viaplay er unike om å tilby denne offline-funksjonen. Dette gjør at man kan se på sine favoritt underholdningsprogrammer selv om man ikke har nett. Funksjonen er blitt svært  godt mottatt av barnefamiler på reise, sier Claesson til Kampanje.

- Kommer dere til å gjøre noen felles markedsføring av tilbudet?

- SAS har i løpet av juli måned en nordisk kampanje der de markedsfører Viaplay-tilbudet i sine kanaler, sier Claesson.

- Hvor mange «gratispassasjerer» regner dere med vil komme som en følge av kampanjeperioden?  

- Hvor mange SAS-kunder som vi tror kommer til å prøve Viaplay er ikke et tall vi deler, men det som er helt klart er at dette er et supertilbud til alle som skal på ferie og ut å reise i sommer, sier Claesson.

Head of EuroBonus & Partners i SAS, Nils Lindhe, sier SAS “alltid forsøker å finne nye måter å gjøre reisen enklere for kundene».

- Samarbeidet med Viaplay gjør at vi kan tilby alle som bestiller en reise i sommer en ekstra merverdi, sier Lindhe.