Den norske boksershorts-produsenten Comfyballs sponser det norske curlinglandslaget, som fikk utfordringen om å ta på seg klovnebuksene uten å bruke hendene – på glattisen!

- På under to uker har vi oppnådd nærmere 400.000 visninger på vår YouTube-film. Forrige uke var videoen på Brand Magazines liste over ukens fem beste reklamefilmer, den ble vist under semifinalen på Eurosport, på TV2.no i tillegg har filmen spredt seg godt rundt på mindre kjente nettsteder så jeg anslår at filmen sikkert har en halv million visninger, sier gründer og administrerende direktør i Comfyballs, Anders Selvig.

Filmen ble første gang presentert for norsk presse av curlinggutta selv i forkant av Curling-EM og saken ble deretter raskt fanget opp av Seher.no, Buzzit og Superlike.  VGTV lagde også sin vri på saken som raskt spredde seg med god hjelp av det internasjonale curlingmiljøet. 

- Vi har på kort tid fått fans og kunder over hele verden. Det har vært utrolig kult for et lite merke som oss, sier Selvig.

Det er reklamebyrået Futatsu Industries som står bak filmen. Futatsu har jobbet med det norske gründerselskapet Tonic Brands som står bak Comfyballs siden mai i år.

Comfyballs valgte denne høsten å inngå et langsiktig samarbeid med det norske herrelandslaget i curling.