TV 2 gir programleder Stian Blipp nye programlederoppgaver når han får ansvaret for det nye danseprogrammet «Mitt dansecrew». Programmet, der tv-seerne skal følge åtte kjendiser med hvert sitt dansecrew, skal på lufta neste år.

- Det som er gøy med programmet er at det aldri har blitt gjort før. Konseptet er helt nytt og dette gleder jeg meg ekstremt til. Det ligger mitt hjerte nært, og jeg føler at dette er babyen min, sier programleder Stian Blipp i en melding.

I «Mitt dansecrew» skal deltagerne konkurrere om å gjøre en best mulig opptreden live i studio hver uke og i en melding fra TV 2 heter det at dansecrewene består av de beste danserne i landet og ansvaret deres blir å trene opp kjendisene til å bli et fullverdig medlem. 

- «Mitt dansecrew» er et nyskapende tv-konsept som er utviklet av TV 2 og Anti TV. Vi har tro på at konseptet vil kunne samle hele familien. Vi er veldig glade for at Stian Blipp skal lede programmet. Han brenner for dans og med sin kunnskap, erfaring og entusiasme er han den perfekte programleder for konseptet, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Anti produserer
Programmet er det første av flere formater Anti TV og Anti som gruppe lanserer.

- Vi ønsker å bruke vår innsikt rundt merkevarebygging og designprogrammer inn i tv-formatene slik at kanalene sitter igjen med en sterk identitet og et konsept som står ut i mengden. Det synes vi at vi har fått til med formatet «Mitt Dansecrew», sier gründerne i Anti, Kenneth Pedersen og Kjetil Wold.

Det var ved inngangen til 2014 at Anti lanserte sin formatsatsing ledet av Jon Peder Olrud.

- «Mitt Dansecrew» er et format Anti TV har utviklet sammen med TV 2 og viser at TV 2 ønsker å satse på egenutviklet norsk innhold, noe vi er svært glade for, sier daglig leder i Anti TV Jon Peder Olrud.

Anti TV og TV 2 har sammen stått for ide og formatuviklingen og det er Anti TV som skal produsere «Mitt Dansecrew» for TV 2. I samarbeid med Nordic World vil formatet kunne selges internasjonalt.