Tidligere i dag skrev Kampanje om Apples nye, strenge politikk knyttet til radio-apps. Nå skal ikke lenger enkeltkanaler kunne registere seg som apps.

Les mer: Apple nekter radio-apps

Kampanje har vært i kontakt med P4, og administerende direktør Kalle Lisberg bekrefter at de i likhet med SBS har en egne apps for P4 og P5, og denne ble lansert denne våren for Apple, Android og Nokia.

- P4 og P5 har sine apps og vi er ikke veldig bekymret for at de blir borte. Vi er kjent med rykter om at Apple skal ha diskutert det, men tror de helt sikkert vil vurdere de ulike aktørenes posisjon og etterspørselen i markedet før de innfører begrensninger, sier Lisberg til Kampanje.

På P4-appen er også kanalene Bandit Radio, Radio Retro, P4 Hits, P4 Ballade og Radio Country tilgjengelig.

- Men etterhvert vil det komme kompletterende Radioportaler som Apps - på samme måte som det er kommet på nettet. Vår strategi er å være tilgjengelig på alle plattformer, understreker han.