I år skal reklamebyrået DDB og digitalbyrået Tribal DDB bistå Care med å lage kommunikasjonsløsninger frem mot og under tv-aksjonen.

- Vi er veldig glade for å få DDB med på laget og gleder oss til å ta fatt på samarbeidet. Tv- aksjonen er en unik mulighet til å vise fram det fantastiske arbeidet Care gjør globalt, og vi er trygge på at DDB vil hjelpe oss til å fortelle våre historier slik at hele folket føler seg inkludert, sier Erling Kjærnes Leder for TV-aksjonen CARE 2009.

Tv-aksjonen Care 2009 skal gjennomføre en rekke kampanjer, inkludert bøssebærerrekruttering, næringslivs- og skolekampanje. Det er også et uttalt mål for årets tv-aksjon og benytte digitale medier i større grad en tidligere. Dette vil innebære utstrakt bruk av sosiale medier, både på nett og mobil.

- Care sitt arbeid hjelper over 70 millioner mennesker på verdensbasis og representerer en moderne form for bistand hvor løsninger som setter fattige i stand til å klare seg selv står i fokus. Vi i DDB er stolte over å bli valgt og gleder oss til å jobbe med tv-aksjonen, sier Lars Bjørge, rådgiver og teamleder i DDB.

Tv-aksjonen CARE 2009 går av stabelen 18. oktober på NRK1. Pengene fra årets Tv-aksjon går til CAREs arbeid med å gi verdens fattigste kvinner muligheten til å klare seg selv.

Tv-aksjonen engasjerer over 100.000 bøssebærere og andre frivillige bidragsytere som besøker over 1,8 millioner hustander.