- Det er ekstra stas å få slike anerkjennelser, spesialt fra Recma som har fulgt bransjen vår tett i mange år. Og ikke minst fordi vi har mange flinke konkurrenter, sier byråleder i Publicis Starcom, Camilla Halleraker i en pressemelding.

Recma (Research company evaluating the media agency industry), er et uavhengig analysebyrå og gjør en kvalitativ evaluering av 900 byråer globalt og lokalt i Norge. Topplassering i byråplasseringen gir en status som «Dominant», og i Norge er Publicis-byrået det eneste som oppnår dette.

Publicis Starcom har utmerket seg i Recma over flere år, og gjentar suksessen med topplassering fra i fjor. Mediebyrået er det eneste norske byrået som får status som «Dominant».

 - Dette er et resultat av langsiktig og solid jobbing, både med nye og eksisterende kunder og med nye og erfarne medarbediere. Det er jo summen av det å omgi seg med så mange flinke folk og kunder som gir oss tillit. Sammen med dem blir vi gode, legger hun til.

Den globale Recma-målingen vurderer mediebyråer i 47 markeder basert på 17 kriterier innenfor de fire områdene; konkurranseevne, momentum, bredde i det totale rådgivningstilbudet og kundeprofil. I Norge er Starcom vurdert som ett av totalt elleve norske mediebyråer. Globalt får Publicis media en andreplass i byråvurdering av analysebyrået.

- Det inspirerer oss til å hele tiden utvikle oss og investere i teknologi og faglig utvikling. Recma-målingen er en viktig påminnelse om at dette er noe kundene våre også setter pris på – og det motiverer oss til å bli enda bedre, sier Halleraker.