I juni sprakk nyheten om at både administrerende direktør i Posten-eide Bas Kommunkasjon, Arild Horsberg, og hans nestsjef Are Solberg var på vei ut av byrået etter en uenighet med styret.

Les mer: Toppsjef og nestleder slutter i Posten-byrå etter uenighet med styret

Allerede da var det klart at turen skulle gå videre til Forte Digital, men hva de skulle gjøre der var ikke kjent. Nå kunngjør selskapet at Horsberg og Solberg blir partnere i datterselskapet Forte Optimize, som ledes av tidligere Kahoot-topp
Agnete Tøien Pedersen. Her er målet å bygge «Norges råeste miljø innen lojalitetsprogrammer og personalisert markedsføring».

Sammen skal de lede utviklingen av Forte Optimize sine satsninger innen personalisert kommunikasjon og martech.

- I Forte Optimize er vi eksperter på å hjelpe kundene våre med vekst. Med Arild og Are med på laget styrker vi kompetansen på den kanskje viktigste og mest uutnyttede delen av kundereisen, nemlig lojalitet og gjenkjøp, sier Tøien Pedersen i en pressemelding.

- Vi har fulgt Forte Digital en god stund og er mildt sagt begeistret for hva de har fått til på såpass kort tid. Vi gleder oss særlig til å jobbe tverrfaglig med hele selskapet. Altså, ikke bare med markedsførere slik vi er vant til, men med dyktige utviklere, IT-arkitekter, data scientist, designere og rådgivere, sier Horsberg.