Strategi- og kundeorienteringsbyrået Kvesst vokser og henter forsterkninger til både Oslo og Bergen. Inn kommer Pål Erik Steen, som tiltrer rollen som strategisk rådgiver og partner. Han kommer sist fra Tryg og har tidligere jobbet for store virksomheter som Skatteetaten og Sparebanken Vest der han har hatt ulike leder- og rådgiverstillinger.

- Jeg ser frem til å bli en del av Kvesst-teamet og bidra til selskapets vekst og utvikling. Kvesst har et sterkt omdømme innen strategisk rådgivning, og jeg er begeistret for muligheten til å jobbe med så dyktige fagfolk, sier Steen i en pressemelding.

Kvesst ønsker også Caroline Evjenth Kolbeinsen, velkommen som strategisk rådgiver og partner. Kolbeinsen kommer sist fra Forte Digital der hun har vært de siste fem årene.

- Jeg gleder meg til å bli en del av Kvesst og til å kunne bidra med min erfaring og kompetanse. Sammen med mine nye kollegaer ser jeg frem til å utvikle strategier som virkelig setter kunden i sentrum, og som skaper varige verdier for våre kunder, sier hun.

Kolbeinsen har snart 25 års erfaring fra konsulent- og teknologibransjen og har tidligere jobbet i Microsoft og Telenor. Hun tar med seg erfaringer fra både kunde- og leverandørsiden.

Daglig leder i Kvesst, Ann-Kristin Hansen er svært fornøyd med rekrutteringene.

- I Kvesst har klokkertro på at et menneskesentrert perspektiv er nøkkelen til forretningssuksess, og dette er noe både Pål Erik og Caroline har demonstrert gjennom hele sin karriere. Vi er utrolig glade for å ha dem med på laget og ser frem til å utvikle Kvesst videre sammen, sier hun.