Design- og teknologiselskapet Increo begynner høsten på høygir med tre nye oppdragsgivere. EnviroPac som er Norges største leverandør av avfallsløsninger, RVTS Øst som er Regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging, region Øst og entreprenør og eiendomsutvikleren Backe.

- Det er sånne oppdrag som gjør det så spennende å jobbe her. Vi er med på å gjøre en forskjell på vidt forskjellige felt. Opplevelsen av kvalitet skal ikke bare merkes i arbeidet disse bedriftene utfører og prosjektene de står bak, men i all kontakt man har med dem. Da blir de teknologiske produktene ekstra viktige. Slike utfordringer er både en glede, og litt skumle, å ta fatt på, sier Morten Wikstrøm, daglig leder i Increo.

Wikstrøm forteller at innstrammingene i norsk økonomi har satt flere bedrifters teknologiinvesteringer på vent. Nå forteller han imidlertid om et marked som begynner å løsne opp.

- Mange har avventet å investere i oppdaterte løsninger, mens utviklingen skjer i rekordfart. Det som var umulig for bare litt siden, får vi til nå. Man må gripe disse mulighetene for å opprettholde og forsterke sine konkurransefortrinn og være relevant, sier han.