Digitalbyrået Frend henter inn ti nye talenter til byrået. Det gjør det for å møte den økende etterspørselen innen digital transformasjon, KI, no-code og eCommerce, skriver de i en pressemelding.

Selv om det har vært turbulente tider i IT-bransjen, melder Frend om vekst i 2024.

- Vi har lykkes med å tilpasse oss et krevende marked, samtidig som vi har beholdt fokus på folka våre og troen på framtiden. Vi skal fortsette å utfordre oss selv og være stedet for neste generasjons teknologitalenter, der de kan utvikle seg og bidra til å forme morgendagens løsninger, sier Martin Fossedal Bjørnstad, daglig leder i Frend.

De nye rekrutteringene består av både nyutdannede og erfarne fagfolk.

- Vi er veldig glade for å få så mange nye Frends med på laget. De kommer inn med en verdifull blanding av erfaring og nye ideer, sier Bjørnstad.

Bjørnstad forteller at Frend har doblet antall ansatte siden januar 2022, og at de fremdeles har planer om å øke antall ansatte «betydelig» i årene som kommer.

- Samtidig er det viktig for oss å bevare den unike kulturen, kundefokuset og fordelene ved å være et mellomstort selskap som utfordrer de store og etablerte aktørene. Vi skal vokse på en bærekraftig og sunn måte, sier Bjørnstad.

Astrid Bjørnø er blant de nyansatte, som ble hentet fra Sopra Steria.

- Fra første stund fikk jeg et svært godt inntrykk av menneskene og miljøet i Frend. Etter bare noen få dager i jobben kan jeg bekrefte at det positive inntrykket jeg fikk via sosiale medier, stemmer overens med virkeligheten