People Made Machines (PMM) ble etablert i mars 2023 og solgte for 35 millioner kroner i de første ti månedene. Selskapet skal ha sin spisskompetanse innen kunstig intelligens, maskinlæring, cloud computing og backend-utvikling.

Nå henter gründer og daglig leder Alf Ruben Kvamme inn Ole-Jakob Høgset og John Halsbog til ledergruppen.

- Med tilføyelsen av Ole-Jakob og John til vårt team, forsterker vi vår kjernekompetanse og forplikter oss til en fremtid hvor både mennesker og teknologi står i sentrum for alt vi gjør. Vi ser frem til de innovative løsningene og de positive endringene de vil bringe til vår organisasjon, sier Kvamme.

Ole-Jakob Høgset kommer fra Amby hvor han har jobbet med HR og rekruttering.

- Jeg har ekstremt sterk tro på teamet, som jeg mener er en av de viktigste suksessfaktorene for et oppstartsselskap. I tillegg tror jeg at vi kun har sett starten av effekten kunstig intelligens vil ha på samfunnet, hvor jeg er helt sikker på at People Made Machines vil være en viktig driver for å kunne tilby tech-talenter der det er behov. Det at vi ønsker å satse globalt er også spennende, hvor vi relativt kjapt vil ekspandere vårt kundenettverk utover de norske landegrensene, sier Høgset..

John Halsbog har rådgivnings- og kommersiell erfaring fra selskaper som Accenture, og NoA Ignite og Capgemini.

- Jeg ser frem til å bli en del av et flott miljø og jobbe sammen med Alf og resten av teamet for å utvikle People Made Machines videre. Jeg ser store muligheter for et ungt selskap med internasjonale vekstambisjoner, en innovativ tilnærming til hva det betyr å være fremtidens teknologi konsulentselskap, og ikke minst at PMM har en tydelig profil og verdiforslag.